A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

dm Ajándékkártya
2018.11.05.
Boldog szülinapot, Mickey egér!
2018.11.08.

Téli pizsamakörkép a Women’secret-től

2018.11.08. A hűvös időjárás tökéletes indok arra, hogy beszerezzük a szezon legkényelmesebb, meleg pizsamáit.

A Women’secretnél idén a legváltozatosabb hálóruhákkal találkozhatunk: a puha polár gyapjútól kezdve, a klasszikus darabokon át egészen a vidám, pompomos darabokig.

Téli otthon

A hideg téli napokon nincs is jobb, mint egy kényelmes pizsamában, egy forró ital társaságában megnézni a kedvenc sorozatainkat. A Women’secretnél épp ezért november közepétől a komfortos, puha, díszes polár gyapjú darabok lesznek a szezon főszereplői. A kék és szürke árnyalatú pizsamákat, illetve köpenyeket még különlegesebbé teszik az írott szövegek és a csillogós elemek.

Született trópus

A hűvös napokkal együtt nem kell elfelejtenünk a nyár romantikus hangulatát: érzéki trópusi kollekcióval rukkol elő novemberben a divatmárka. A szuper laza, szatén darabok olyan markáns színekben elérhetőek, mint a sötétzöld, gránátvörös és mélykék. A fazonok széles választékának köszönhetően könnyen megtalálhatjuk a tökéletes alvóruhát, ráadásul a szabásukból adódóan egyszerre szellős és elegáns téli viseletet nyújtanak.

Klasszikusok

A klasszikussal nehéz mellé lőni: ez így igaz a hagyományos, kétrészes pizsamákra is. A kényelmes darabok idén rendkívül divatosak a változatos mintázatuknak köszönhetően, a széles szegély és a gallérrész pedig elegáns hatást eredményez ezeknek a hálóruháknak. Emellett a Women’secret kollekciójának része a praktikus pizsamatároló zsákok, amelyek mintázatukban és stílusukban passzolnak hozzájuk.

Pompom party

Novemberben megérkezik az üzletekbe a Women’secret legszínesebb téli kollekciója: a „Pompom party” szuper kényelmes, meleg darabokból áll, amelyek tökéletesek a zimankós, otthon töltött napokra. A gömbök feldobhatják bármelyik darabot: az üzletben egyaránt megtalálhatjuk a pompomos pizsamákat, köpenyeket és kiegészítőket, amelyek vidámabbá teszi a hűvös telet.

Kapcsolódó üzlet
Women'Secret
Jelenleg nyitva van
Részletes nyitvatartás
Telefon: +36 20 237 2201
E-mail: tien7045@womensecret.com
Web: www.womensecret.com
Elhelyezkedés: 0. szint