A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

RENDEZVÉNYEINK
2017.10.18.
Csokifesztivál 2018
2018.01.23.

V. Szegedi Esküvői Kiállítás az ÁRKÁD-ban 2018. január 20-21.

2018. január 20-21-én – köszönhetően az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpontnak és a fő támogatónak, valamint a kiállítás szervező munkatársainak és a kiállító szolgáltatók fantasztikus kínálatának és felajánlásainak – részt vehetünk egy kétnapos, színvonalas, szórakoztató eseménysorozaton, amelyen a szervezők jóvoltából minden program ingyenes.

A kiállításról ugyan azt hihetnénk, hogy kizárólag párok érdeklődését keltheti fel, ezzel ellentétben igazi családi programról van szó, már csak a helyszínt figyelembe véve is. Gazdag választékban mutatják be a két élet összekötésének örök, soha nem szűnő misztériumának elengedhetetlen kellékeit a virágdekorációktól kezdve a tortacsodákon és csillogó gyűrű- és ékszerkínálaton át egészen a bérelhető limuzinig

A remek hangulatot a kongabemutató és a zenés műsorszámok között két vőfély biztosítja, és egymást követik a párviadalok. Legyen meglepetés a kiállítás legizgalmasabbnak és legszórakoztatóbbnak ígérkező játéka, a Hamupipőke-játék nyereménye – erről többet nem is árulnánk el, esetleg annyit, hogy mindenképpen remek mulatság lesz.