Facebook Messenger

Közeleg a tavaszi Kuponnapok!
Szeretnéd az akciós kuponokat?

Csatlakozz messengeren
Fontos: A Messenger ablakban kattints az "Indítás" gombra!
Gazdit keresünk!
2017.08.03.
Őszi Kuponnapok
2017.09.01.

Rejtélyek és Rejtvények kiállítás 2017.08.25-09.10.

Rejtélyek és Rejtvények kiállítás
2017. augusztus 25. - szeptember 10.

Augusztus 25. és szeptember 10. között igazán látványos kiállítást lesz lehetősége megtekinteni mindazoknak, akik ellátogatnak az ÁRKÁD-ba. Ezúttal a matematika és a fejtörők világába kalauzoljuk el az érdeklődőket.

Interaktív kiállítás lévén, a "Rejtvények és Rejtvények" kreatív megközelítésben mutatja be a látogatóknak a matematikai jelenségeket. A látogatók számos feladványt megfejthetnek. További kísérleteket végezhetnek, rácsodálkozhatnak dolgokra, gyakorolhatják azokat, így felismerik, hogy a matematika nem feltétlenül bonyolult, hanem akár élvezetes is lehet.

Ezen a kiállításon megismerkedhetnek a gyerekek a Mini Sudoku-val, Leonardo hídjának kicsinyített mását is lehetőségük lesz felépíteni. De ezeken kívül még számos izgalmas feladat vár megoldásra, például Golyópiramis, Titkos-kód fejtés, Kenguru-puzzle, Háromszögek árnyékban, csak hogy néhányat említsünk az érdekességek közül.
A kiállítás végén minden gyerek oklevelet kap.

A kiállítást bárki ingyenesen megtekintheti nyitvatartási időben. Valamint csoportok jelentkezését is várjuk, tehát szervezett formában is megtekinthetik majd a gyerekek a kiállítást.

Kérjük, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel részvételi szándékukat előzetesen jelezzék részünkre telefonon keresztül, vagy e-mail-ben. Az időpontok lefoglalása jelentkezési sorrendben történik.
Jöjjenek el, legyenek részesei eme fantasztikus kiállításnak, mely egyben jelent szórakozást és tanulást is a gyermekek számára.
Telefon: +36 62 996 800
 

Csatlakozz Facebook eseményünkhöz!