A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

Wrangler Piqué pólók!
2018.07.02.
Budmil ÚJ Táska kollekció 2018!
2018.07.10.

Megérkezett a Springfield fürdőruha kollekciója

2018.07.04. Mi is lenne jobb nyári program annál, mint a vízparton élvezni a napsütést a barátok társaságában?

Itt az idő, hogy beszerezzük az idei legtrendibb nyári kiegészítőket, és köztük persze a fürdőruhát. A Springfield most bemutatja az idei női és férfi strandkollekcióját, izgalmas mintákkal és élénk színvilággal. 

Forró napok

A nyári pezsgéssel együtt megérkeztek a legújabb, színes női fürdőruhák a Springfieldbe, amelyeket a bohém stílus kedvelői imádni fognak.

Hibiszkusz, pöttyök, ananász és sok más, változatosan díszített darabokkal találkozhatunk az üzletekben. A klasszikus bikini mellett több mintás, trendi egyberészes fürdőruha közül is válogathatunk, amelyeket a feltűnő feliratokkal tesznek még izgalmasabbá.

A tökéletes strandszetthez vegyünk fel egy koptatott vagy csipkerészletekkel díszített farmershortot és válasszunk hozzá velúr, raffia vagy rojtos kiegészítőket. Ezután pedig nincs más teendő, mint hogy egész nap élvezzük a napsütést a vízparton!

Ússzuk meg!

Legyen szó pálmafákról vagy levélmintákról, idén a férfidivat terén is a minták a legnagyobb trendek!

A Springfield az élénk színű alapot változatos formákkal – például csíkokkal, gyümölcsökkel – díszítette, így izgalmas és figyelemfelkeltő hatást eredményezve. A visszafogottabb stílus kedvelői emellett megtalálhatják az egyszínű darabokat is.

A színes fürdőnadrágok egyaránt remekül néznek ki rövid ujjú felsővel és pólóinggel. A tökéletes strandszetthez ez után már csak egy kalap és egy flipflop kell!

Kapcsolódó üzlet
Springfield
Jelenleg zárva van
Részletes nyitvatartás
Telefon: +36 30 398 6064
E-mail: tien1094@spf.com
Web: www.myspringfield.com
Facebook: Facebook oldalunkhoz kattintson ide
Elhelyezkedés: 0. szint