A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

25 éves a Women’secret
2018.11.26.
Ünnepi nyitvatartásunk
2018.12.10.

Mit vegyünk fel karácsonykor?

2018.11.29. Alkalmi ruha tippek a Springfieldtől

Az adventi vásárok mellett a decemberi időszak másik kötelező eseményei a karácsonyi bulik, fogadások – azonban a téli hidegben nehéz kiválasztani azt a szettet, amely egyszerre divatos, meleg és nem ugyan az, mint amit minden ünnepélyes alkalommal viselünk. A Springfield most segít nekünk, hogy megtaláljuk a stílusunkhoz illő, komfortos ünnepi darabokat.

Kisruha

A hideg időjárásból adódóan gyakran elfeledkezünk a térd felett végződő, klasszikus kisruhákról, pedig egy vastagabb harisnyával és csizmával elegáns téli viselet részei lehetnek. Ha szeretnénk egy kicsit ünnepélyesebb megoldást választani, vegyünk fel csipkével vagy arany mintával díszített darabokat. A nadrág-pártiaknak köztes megoldás lehet az ingruha: a formálisabb verziókat bátran hordhatjuk akár egy elegánsabb fogadáson is.

Nadrág

Szerencsére ma már nem kell aggódnunk amiatt, hogy nem lehetünk kellőképp csinosak, ha szoknya helyett nadrágot választunk. A kulcs a nagyszerűen kombinálható, fekete, egyenes szabású nadrág: ezt könnyen elegánssá varázsolhatjuk egy aranyszálas garbóval, díszesebb blúzzal, vagy blézerrel. Ha pedig inkább egyszerűbb felsőrész mellett döntünk, válasszunk hozzá egy arany vagy ezüst kiegészítőt – ezek az ünnepi alkalomhoz tökéletesen illeni fognak.

Overall

Az elmúlt években rendkívül divatosak az overallok, és ez nem véletlen: amellett, hogy kényelmesek, az izgalmas szabásuknak köszönhetően remekül kihangsúlyozzák az alakot. A téli hónapokban sem kell a szekrény mélyén felejtenünk: egy hosszú szárú fazon bokacsizmával kombinálva például tökéletes szett lehet a karácsonyi vacsorára. Az egyszerűbb típusokhoz válasszunk feltűnőbb fülbevalókat – ezekkel még különlegesebb lesz az alkalmai outfitünk.

A Springfield kollekciójában megtalálhatjuk az ünnepi időszakhoz illő, elegánsabb ruhadarabokat is, a márka védjegyeként ismert, kényelmes kialakításban.

Kapcsolódó üzlet
Springfield
Jelenleg nyitva van
Részletes nyitvatartás
Telefon: +36 30 398 6064
E-mail: tien1094@spf.com
Web: www.myspringfield.com
Facebook: Facebook oldalunkhoz kattintson ide
Elhelyezkedés: 0. szint